De Boogeyman

Wereld In Crisis

Ebola

Cartoon: Michael Ramirez www.creators.com

 

Ebola brengt West Afrika op de knieen

De Verenigde Staten is verantwoordelijk voor de Ebola epidemie in Sierra Leone, Liberia en Guinea. Het Ebola virus is genetisch gemodificeerd en voor klinische proeven gebracht naar een laboratorium in Kenema, Sierra Leone.

Het grootste dagblad in Liberia, Daily Observer, heeft op 9 september 2014 een artikel gepubliceerd van dr Cyrill Broderick, voorheen een professor aan de afdeling landbouw en visserij van de universiteit van Monrovia (1, 2), die dit beweerd. Het laboratorium wordt gefinancierd door onder meer de farmaceutische industrie en het Amerikaanse Ministerie van Defensie en heeft de medewerking van de Tulane Universiteit in New Orleans en het Kenema regeringsziekenhuis in Sierra Leone, waar de locale bevolking als proefobject met het Ebola virus werd geinjecteerd.

De epidemie heeft aan ettelijke duizenden mensen het leven gekost en is volgens de Wereldbank niet meer te stoppen (3). “Tenzij we snel de epidemie een halt toeroepen, staat niets minder dan de toekomst van West-Afrika en wellicht het hele continent op het spel”, aldus Jim Yong Kim, voorzitter van de Wereldbank. De Wereldbank schat dat de Ebola crisis verantwoordelijk zal zijn voor 32,6 miljard dollar verlies aan economische groei. Die impact noemt Kim een “potentiële catastrofe”.

De Wereld Gezondheidsorganisatie waarschuwt voor 5 tot 10.000 nieuwe Ebola patiënten per week in Sierra Leone, Liberia en Guinea. De dodelijke afloop wordt geschat op 70 procent. Alleen al Liberia heeft voor de komende zes maanden 79.490 ‘body bags’ nodig en 989,985 beschermende overalls. Het aantal geschatte ebola patiënten zal in januari 1,4 miljoen bedragen (4,5).

Ebola

Cartoon: Scott Stantis

Ebola uitbreek geen toeval?

Broderick beweert dat het Amerikaanse Ministerie van Defensie begon met het ontwikkelen van experimentele biologische wapens, die werden getest op de lokale bevolking, een paar weken voordat de ziekte in Sierra Leone, Guinea en Liberia uitbrak. “Het Amerikaanse Ministerie van Defensie gaf in 2010 een contract ter waarde van 140 miljoen dollar aan het Canadese bedrijf Tekmira om Ebola proeven uit te voeren op mensen. Gezonde mensen werden met het ebola virus geïnjecteerd. Deze proeven vonden plaats vlak voordat de Ebola epidemie uitbrak (6).
Het Amerikaanse Ministerie van Defensie werkte aan deze zogeheten klinische proeven mee, net als de Tulane Universiteit in New Orleans, die in opdracht van de Amerikaanse Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (USAMRIID), Fort Detrick, Maryland, biowapens ontwikkelt ter voorbereiding van een mogelijke biologische oorlog. Tekmira, Tulane, USAMRIID en Corgenix werken samen met het laboratorium en het regeringsziekenhuis in Kenema, Sierra Leone.

Tekmira zegt op zijn website: in maart 2014 kregen we van de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA) een zogeheten Fast Track opdracht voor het ontwikkelen van het Ebola vaccin, ofwel onze anti-Ebola virale RNAi therapie. TKM-Ebola wordt ontwikkeld onder de FDA’s “Animal Rule.” Dit voorschrift zegt dat onder bepaalde omstandigheden, wanneer het onethisch of onmogelijk is om een vaccin in mensen uit te proberen, de FDA toelaat dat met positief resultaat de op dieren uitgeteste vaccins op de markt mogen worden gebracht. De veiligheid van het product moet worden gewaarborgd, maar klinisch studies op mensen kunnen worden overgeslagen.
In januari 2014, volgens dezelfde website, begon Tekmira met een zogeheten Fase 1 klinische proeven van Ebola in gezonde vrijwilligers. In mei 2014 werd het onderzoek positief afgesloten en barstte in Sierra Leone, Liberia en Guinea de Ebola epidemie los.

Tekmira is overigens een onderdeel van een consortium dat door de Wereld Gezondheid Organisatie wordt geleid om klinische studies in West Afrika te bespoedigen. Het consortium bestaat onder meer uit de International Severe Acute Respiratory and Emerging Infection Consortium (ISARIC) van de Universiteit van Oxford, Engeland, het Amerikaanse US Centers for Disease Control, Médecins Sans Frontières ofwel de Doctors zonder Grenzen en Fondation Mérieux.

Ebola is een klein, draadvormig virus, dat hemorragische koorts veroorzaakt: koorts met bloedingen. Een paar dagen nadat ze besmet zijn, krijgen patiënten koorts, hoofdpijn, spierpijn en koude rillingen. De ziekte lijkt dan nog op griep of malaria. Maar daarna begint de patiënt te bloeden. Eerst is dat te zien in het opgehoest slijm, aan bloedingen van het tandvlees en in de diarree. Later zijn er ook bloedingen rond de hartspier“De patient raakt bewusteloos.Het enige geluid is een verstikt kokhalzen, het slachtoffer blijft braken. Dan klinkt het alsof een beddenlaken doormidden wordt gescheurd. Dat zijn de darmen die bij de sluitspier openscheuren en bloed doorlaten. Het bloed vermengt zich met darmslijmvlies dat is losgekomen en komt met enorme hoeveelheden naar buiten. Nu de gastheer is vernietigd, komt het micro-organisme uit alle lichaamsopening tevoorschijn. Via bloed en uitwerpselen gaat het op zoek naar een nieuwe gastheer.”

Richard Preston – The Hor Zone

Afrikaners als proefkonijn

De beschuldiging van Broderick is niet mis en kan de Verenigde Staten wegens volkerenmoord voor de rechtbank in Den Haag brengen. En niet alleen de Verenigde Staten, die met zijn militaire-medische industrie biologische wapens test op de Afrikaanse bevolking onder het excuus om de gezondheid van zwarte Afrikaanse burgers te verbeteren. Broderick beschuldigt ook de Wereld Gezondheid Organisatie en Doctors zonder Grenzen ervan om door middel van vaccinatie programma’s het Ebola virus te verspreiden (7).

Zie ook het artikel van Jon Rappoport getiteld: ‘West Africa: What are US Biological Warfare Researchers Doing in the Ebola Zone?’, waarin Rappoport voor een onmiddellijk onderzoek vraagt naar wat de Tulane Universiteit in New Orleans, samen met de Amerikaanse Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (USAMRIID) in West Afrika heeft uitgespookt (8).
Wat voor diagnostische testen hebben zij uitgevoerd op de lokale bevolking, is het de bedoeling om biologische wapens te ontwikkelen, is het doel om de economie van Sierra Leone te ontwrichten, een land dat zeer rijk is aan diamanten?

Overigens: klinische Ebola testen op proefpersonen zijn al een lange tijd aan de gang (9). Het is niet ondenkbaar dat er een vaccin gevonden is dat op kleine schaal in Sierra Leone, Guinea en Liberia is uitgetest en dat helaas het omgekeerde effect teweeg heeft gebracht. Oeps, test mislukt, tja en nu zitten we met een ebola epidemie.

Ebola

Cartoon: Chris Britt www.creators.com

Gedeeltelijk bewijs

Een bewijs dat er een klinisch test is ontspoord is er niet. Er zijn geen ondertekende verklaringen van een professor of een laboratorium medewerker of een verpleegster van Artsen zonder Grenzen of de Wereld Gezondheid Organisatie die de vaccins hebben toegediend. Wel zijn er rapporten die ernaar wijzen dat de lokale bevolking van Sierra Leone, Guinea en Liberia als proefkonijn is gebruikt.

1.. Dr. Robert Garry, professor in de microbiologie en immunologie en een vooraanstaand onderzoeker op het gebied van Viral Hemorrhagic Fever Consortium (VHFC), en dr. James Robinson, professor in de pediatrie, beiden van de Tulane Universiteit in New orleans, zijn betrokken geweest bij het onderzoek naar de dodelijke Lassa koorts. Na het isoleren van B-cellen van patiënten die de ziekten hadden overleefd, isoleerden zij de anti lichamen die in een laboratorium werden gereproduceerd. Om het onderzoek te verwerkelijken werd er in het regeringsziekenhuis in Kenema, Sierra Leone, een afdeling gecreëerd die Lassa patiënten kon helpen. Robert Gary is ook betrokken bij een Amerikaanse regeringsopdracht om testen te ontwerpen voor allerlei andere hemorragische virus aandoeningen, waaronder Ebola.

2.. Corgenix Medical Corp., een ontwikkelaar van diagnostische test kits en in augustus overgenomen door het Duitse bedrijf Orgentec Diagnostika, werkt als onderaannemer voor de Tulane Universiteit voor verschillende onderzoeken, waaronder het ontwikkelen van diagnostische kits, vaccins en therapie voor het behandelen van hemorragische virus infecties waaronder Lassa, Ebola en Marburg (10).

President Corgenix, Douglas Simpson: “We breiden onze test methodieken uit om Ebola patienten in veld ziekenhuizen te testen.” (11)

De klinische studies worden uitgevoerd in de Mano River Union Lassa Fever Network in Sierra Leone onder toezicht van de Tulane Universiteit in New Orleans, dat onder contract is bij de Wereld Gezondheid Organisatie. De Mano River Union landen zijn Sierra Leone, Liberia en Guinea, precies die landen waar de ebola epidemie is losgebarsten.

3. Uiterst opvallend: Het ministerie van Gezondheid en sanitaire zaken in Sierra Leone maakt op zijn faceboek site op 23 juli om 1.35 uur bekend dat de “Tulane Universiteit stopt met de Ebola testen gedurende de Ebola epidemie.

Waarom? Zijn de testen gevaarlijk voor de bevolking? Is het waar dat de bevolking zieker uit het ziekenhuis komt dan dat ze erin gaan? Wil de bevolking daarom niet in een ziekenhuis worden opgenomen?

In een volgende editie vertellen we er meer over.

Literatuur:

 1. Dr. Broderick was voorheen een professor in de Plant Pathologie aan de Afdeling Landbouw en Bosbouw aan de Universiteit van Monrovia. Hij gaf ook les aan de Afdeling landbouw van de Universiteit van Delaware.
 2. http://www.liberianobserver.com/security/ebola-aids-manufactured-western-pharmaceuticals-us-dod
 3.  http://www.demorgen.be/economie/voorzitter-wereldbank-ebola-bedreigt-de-toekomst-van-heel-afrika-a2080874/
 4. http://www.nbcnews.com/storyline/ebola-virus-outbreak/ebola-outbreak-liberia-needs-79-940-more-body-bags-n226346
 5. http://www.reuters.com/article/2014/10/14/us-health-ebola-usa-companies-idUSKCN0I32UL20141014
 6. http://www.tekmira.com/pipeline/tkm-ebola.php
 7. http://beforeitsnews.com/global-unrest/2014/10/major-alert-us-bio-weapons-african-source-lab-exposed-2460996.html
 8. http://www.globalresearch.ca/what-are-us-biological-warfare-researchers-doing-in-the-ebola-zone/5394582
 9. http://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/study/NCT00374309?term=ebola+vaccine&rank=4
 10. http://www.corgenix.com/news-releases/corgenix-provides-update-on-ebola-test-kit-nih-grant/
 11. http://vhfc.org/media/news/press-release-corgenix-expands-lassa-virus-rapid-test-research-ebola-test-development

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2009 De Boogeyman. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and the Magatheme Pro Magazine Theme for Wordpress and Gazelle Wordpress Themes.