De Boogeyman

Petrodollar oorzaak inval in Syrië – Deel II

Barack Obama legt de nadruk op menselijk leed om door Syrië aan te vallen een conflict in het Midden oosten te creëren. De werkelijke reden is het beschermen van de petrodollar en de macht in het Midden Oosten. Read the rest of this entry »


Gaat Nederland Failliet?

Nederland zakt dieper weg in de recessie omdat overheid en burgers minder geld uitgeven. En dat terwijl  de Franse economie met een half procent groeit en de Duitse met 0,7 procent. Alleen Griekenland, Cyprus, Italië en Spanje remmen de groei af, en uiteraard Nederland. Read the rest of this entry »


Griekenland weer in de puree

Straks zien we nieuwe onderhandelingen over noodleningen aan Griekenland. Volgens de Duitse Bundesbank, zo schrijft begin augustus het invloedrijke tijdschrift Der Spiegel, kan Griekenland zijn verplichtingen niet nakomen. Read the rest of this entry »


Eurozone verscheurt Europa

De Eurozone valt uit elkaar. De rijke landen in Europa missen het geld om de arme landen te helpen. Volgens de Duitse economie professor dr. Bernd Lucke is het einde van de Eurozone in zicht en moet de euro worden opgeofferd om Europa te redden 1, 2. Read the rest of this entry »


Goud: 25 Procent Bestaat Echt

Midden april kelderde de goudprijs met 16 procent. Toen dat eerder in 2008 en 2011 gebeurde, barste er een financiële crisis los. Read the rest of this entry »


Amerikaanse Cent en Stuiver leiden Verlies

De Amerikaanse US Munt verliest geld voor het slaan van zijn cent en stuiver. In 2012 waren de kosten voor het slaan van een dollarcent twee dollarcent, hetgeen een betere prestatie was dan in 2011, toen het 2.4 dollarcent kostte om 1 dollarcent te maken. Read the rest of this entry »


Cyprus en Diefstal van Uw Spaartegoed

Cyprus leert dat vandaag de dag dat een spaarbank of handelsbank die in de problemen komt, zelf een oplossing moet vinden. Dit betekent dat wanneer na Fortis, ABN-AMRO, ING en SNS bijvoorbeeld de NIBC, GarantiBank of de Friesland Bank zou omvallen, nogmaals dit is een voorbeeld, de bank in kwestie volgens Cyprisch model van iedere rekening met een inleg van boven de 100.000 Euro, het bedrag boven de 100.000 Euro mag gebruiken om zijn verlies weg te werken. Read the rest of this entry »


World Bank Rewarming Global Warming

After nearly 3 years of keeping a low profile on global warming fear and loathing, the World Bank and IMF are “back in charge” of institutional media-rousing for extreme global warming forecasts & carbon finance.

Read the rest of this entry »


© 2009 De Boogeyman. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and the Magatheme Pro Magazine Theme for Wordpress and Gazelle Wordpress Themes.