De Boogeyman

Klimaatsverandering Valt Om

Einde deze maand komt het 5e Intergovernmental Panel for Climate Change, ofwel het  IPCC rapport voor klimaatsverandering uit. Wereldwijd baseren overheden op dit rapport hun CO2 uitstoot. Dit kost niet miljoenen maar biljoenen euro’s en heeft een enorme invloed op de economie, werkgelegenheid en energiekosten.

IPCC voorspellingen

Zo zegt  Reuters dat Duitsland in zijn ommezwaai naar duurzame energie voor de komende 20 jaar 1 biljoen Euro kan reserveren.
En de IPCC slaat behoorlijk de plank mis. De afgebeelde grafiek (boven) gemaakt door IPCC, laat een temperatuursverhoging zien van  0.2 en 0.9 C over de laatste 20 jaar, terwijl de werkelijke temperatuursverandering slechts 0.1 C was.

Global Warming grafiek

Spannend

We gaan een paar spannende jaren tegemoet.  We zullen getuige zijn van het ineenstorten van de IPCC global warming visie,  neergezet door  invloedrijke wetenschappers, hetgeen de wereldpolitiek binnenste buiten draait.

De IPCC met als doel om de wereld leiders op de hoogte te houden van de  klimaatontwikkelingen, maakt zichzelf op dit moment ongeloofwaardig.

Het zal boeiend zijn om te zien met voor strategie straks de IPCC zich uit de vele foutieve voorspellingen weet te redden. Kijkend naar het voorlopige rapport denkt de IPCC dat de mensheid niet kan lezen en geen gevolgen kan trekken uit de voorspelde klimaatsverandering en de werkelijke klimaatsverandering. De IPCC stelt:

“In summary, the globally-averaged surface temperatures are well within the uncertainty range of all previous IPCC projections, and generally are in the middle of the scenario ranges.”

En:

“We have very high confidence that models can correctly simulate global surface temperature trends”.

Global Warming

Samengevat:

  • Als de klimmaat voorspellingen correct zijn dan zullen we over een paar jaar een plotselinge en snelle stijging in temperatuur  zien. Gebeurt dit niet, dan kloppen de gemaakt voorspellingen niet en kan de IPCC zichzelf opdoeken.
  • Het is nu niet het moment dat regeringen kostbare maatregelen nemen tegen een zogenaamde klimaatsverandering die dus in feite niet bestaat.
  • Er is altijd verteld dat de leidende klimatologen en klimaat experts achter de voorgestelde  IPCC  klimaatverandering staan. De werkelijkheid is dat vele wetenschappers die het werk van de  IPCC bekritiseren, belachelijk worden gemaakt en als “deniers” worden afgedankt (een erg onwetenschappelijke manier van doen). Het werk van deze “deniers” is gebaseerd oa op werkelijk bestaande data.
  • De IPCC heeft nogmaals bewezen dat het niet objectief is en kan derhalve niet regeringen voor klimaatsveranderingen adviseren.

ENd8P

Bron: Ross McKitrick, Special to Financial Post: IPCC models getting mushy: http://opinion.financialpost.com/2013/09/16/ipcc-models-getting-mushy/


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2009 De Boogeyman. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and the Magatheme Pro Magazine Theme for Wordpress and Gazelle Wordpress Themes.