De Boogeyman

Page 1 of 3123

Midden Oosten Oorlog Op Schema

Oorlog_propagandaWij worden voorbereid op een oorlog in het Midden Oosten, zoals eerder verteld in de NieuwsFlitz Petrodollar oorzaak Conflict Midden Oosten. De toespraken voor de staatshoofden zijn geschreven. Precies zoals in 1983 de Britse koningin Elizabeth een tekst in handen krijgt geduwd om haar onderdanen voor te bereiden op de gruwelen van een Derde Wereldoorlog. Er staat geschreven::

‘Groot-Brittannië wordt geconfronteerd met de dodelijke kracht van misbruikte technologie’.
en:
‘Nu wordt de waanzin van de oorlog wederom over deze wereld verspreid en ons dappere land moet zich opnieuw voorbereiden om te overleven tegen het kwaad’.

De tekst is niet uitgesproken omdat er geen oorlog uitbrak, maar het laat  zien hoe achter uw rug om een oorlog wordt voorbereid..

Nederlander slaapt….

Terwijl het regent van de waarschuwingen, slaapt de Nederlander verder. Wij kijken een andere kant op nu de Amerikanen met Jordanië, Turkije en Israel een interventie in Syrië voorbereiden hetgeen de bom in het Midden Oosten kan doen ontploffen. Ik vrees dat wij pas wakker worden als de spijkerbommen op de Albert Kuijp ontploffen, de economie omvalt en we in bloempotten aardappels kweken.

shariah voor Nederland

Of ik me aanstel, ik denk van niet.
Volgens de Duitse krant Die Welt van 12 augustus weten westerse veiligheidsdiensten in 2012 te voorkomen dat een terreurcommando van Al Qa’ida aanslagen pleegt in Europa. Vier mannen uit Tunesië worden tijdens hun reis naar Europa gearresteerd bij de grens tussen Iran en Turkije. Ze hadden al video’s opgenomen met een afscheidsboodschap.

Dit is slechts een van de weinige terreuracties die de media na bijna een jaar weet op te pakken, hetgeen bewijst dat de media ook geen flauw idee heeft wat er daadwerkelijk aan de gang is. Daarom denken we dat we veilig zijn en het met bomaanslagen in Europa en dus ook in Nederland niet zo’n vaart zal lopen.

Neem het volgende voorbeeld:
Bij het station van het Belgische Leuven is op 11 augustus een explosief aangetroffen in een geparkeerde treinwagon. Een schoonmaakploeg vond onder een bank een doosje met daarop een doodshoofd. Het was  geen loos alarm, maar een echte kleine bom. De Belgische minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet kan de vondst weliswaar “zeer amateuristisch” noemen, maar dat ding zal maar onder uw zitvlak ontploffen.

Overigens bevestigt een stationswachter in Gouda dat de NS wekelijks wordt geplaagd met bommeldingen. Gelukkig allemaal nep tot nu toe.

Anti terreur oefening

Anti Terreur Oefening in Nederland

Dreigende terreur

Nu twee voorbeelden van terreuracties, wat verder van huis, die voor hetzelfde geld in Europa en dus ook in Nederland kunnen plaatsvinden:

  1. De leider van Al-Qa’ida in Jemen, Nasser al-Wuhayshi, wil aanhangers van zijn terreurbeweging uit de gevangenis bevrijden. De Amerikanen nemen de dreiging serieus en sluiten voor een paar dagen in 19 landen de ambassades en consulaten.
  2. De Islamitische Staat in Irak en de Levant, een tak van de terreurorganisatie Al-Qa’ida, organiseren een golf van aanslagen tijdens de viering van de Ramadan in Irak. Bij de aanslagen komen meer dan 800 mensen om het leven.
Terreur dreiging in kaart gebracht

Terreur dreiging in kaart gebracht

Page 1 of 3123

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2009 De Boogeyman. All Rights Reserved.

This blog is powered by Wordpress and the Magatheme Pro Magazine Theme for Wordpress and Gazelle Wordpress Themes.