Bestel boek De Boogeyman
Koop eBook de Boogeyman

DE BOOGEYMAN

GESCHIEDENIS ALS COMPLOT

Het eind 2012 aangepaste en opnieuw uitgegeven boek De Boogeyman laat zien hoe de heersende elite met hongersnood, oorlog en terreur de wereldmacht naar zich toe trekt.
Onder de woorden globalisering, vrijheid en democratie worden van landen en volkeren geld, olie en voedsel afgepakt. Perioden van inflatie en deflatie volgen elkaar op en met de prijs voedsel en andere basisproducten wordt naar hartelust gemarchandeerd.

De elite bestaat uit een groep bankiers en industriëlen, die is georganiseerd in wat de Amerikaanse ex-president George Bush een Nieuwe Wereldorde noemt.
De elite schept chaos en manipuleert de media, omdat u niet mag weten hoe zij de Russische Revolutie organiseert, Hitler aan de macht brengt, de Japanse aanval op Pearl Harbor bedenkt en de Tweede Wereldoorlog financiert. Of hoe zij op 11 september 2001 twee boeiings in de Twin Towers parkeert en zo de Derde Wereldoorlog tegen het terrorisme start en in 2008 met de krediet crisis burgers aan de bedelstaf wil brengen.
Ook moet verborgen blijven hoe tijdens de Golfoorlog in Irak nucleaire wapens zijn gebruikt waarna 500.000 kinderen onder de 5 jaar aan kanker sterven en hoe nu de aanval op Iran wordt voorbereid.

Dit anti globaliseringboek zet de wereldgeschiedenis op zijn kop en klaagt de elite aan. De visie wordt onderbouwd met een literatuurlijst van honderden boeken en artikelen. Deze website geeft als aanvulling achtergrondinformatie, vele unieke en gedetailleerde organisatieschema's waarin gedeeltelijk zijn opgenomen de machthebbers van de Nieuwe Wereldorde of zo u wilt de Wereld Regering, spraakmakende 11 september documentaire video's en een schokkend videofragment over het oppakken, spoorloos laten verdwijnen en martelen van onschuldige mensen.

In het inkijk exemplaar kunt u kennis nemen van de introductie, de hoofdstuk indeling en de literatuur referenties.

Commentaar Onderzoeksjournalist Jan Portein
www.stelling.nl
"Ik heb Peter's herschikking van de wereldgeschiedenis in twee ademen uitgelezen. Knap speurwerk en soepel geschreven. Ik hoop dat de opbrengst van het boek op zijn bankrekening kan worden bijgeschreven. Verder raad ik hem aan voorlopig niet op vakantie naar Eilat te gaan."
Commentaar journalist Frank Barkel
www.grenswetenschappen.nl
"Dit whopping boek mag niet in uw boekenkast ontbreken! Schenk het aan iedereen die nog steeds in de propaganda van de Boogeyman gelooft."
Commentaar lezer Anthony M.: Petje af, echt vakwerk
"Ik heb je boek inmiddels half uit, geleend van Georges, mijn collega. Petje af: echt vakwerk. Ik heb het verhaal in de loop van de jaren uit talloze bronnen, meest onzinnig, bij elkaar moeten harken. Ik heb het nog nooit zo veel, zo kort en bondig in één boek bij elkaar gezien. Goeie trouvaille, the Boogeyman! Speels en relativerend. "
Commentaar lezer Alfons B.: Grote complimenten, top klus
"Hi Peter! Grote complimenten voor je Opus Magnum: The Boogeyman! Wat een heldendaad / top klus heb je helder neergezet. "

De herziene versie van de Boogeyman is verkrijgbaar in paperback en is als ebook-PDF te bestellen op deze web site. De zoektocht naar de waarheid duurt 300 pagina's en beantwoordt de vraag 'bestaat er een overkoepelende Nieuwe Wereldorde die de geschiedenis manipuleert', positief. Het boek De Boogeyman legt de bewijzen ervoor op tafel, hetgeen inmiddels door tientallen auteurs en journalisten wordt erkend.

Peter Stuivenberg
Afrika, december 2012

iNDeX

FRAUDE - video

De op 11 september 2001 gemanipuleerde aanvallen op het WTC en het Pentagon. Schokkend is de documentaire 'Outlawed'.
Zie ook: a scam of immense proportions.

ORGANISATIE - organogrammen

Organisatie en structuur van de Wereld Regering, ontwikkeld door Universite Tangente en Bureau d'Etudes

VERZET - audio

's Werelds meest beroemde anti-globalisten over de huidige Wereld Regering.

VOORSPEL

Terug in de tijd, wat was de voorspelling?

EERSTE WERELD OORLOG

Wall Street financiert de Russische Revolutie en haalt Rusland uit de oorlog.

TWEEDE WERELD OORLOG

Fraude en financiering: de bankiers en Henry Ford schrijven het scenario.