Bestel boek De Boogeyman
Koop eBook de Boogeyman

vErzeT - AuDio

Luister naar wat's werelds meest beroemde anti-globalisten zeggen over de wereld regering: Noam Chomsky, Norman Finkelstein, Tim Webb, Mark Thomas, Michael Parenti, Andreas van Bulow en Scott Ritter hebben ene uitgesproken mening.

Noam Chomsky - professor talen en filosofie

Noam Chomsky, een intellectuele activist, vertelt in zijn boeken en lezingen over de catastrofale Amerikaanse wens om de wereld te veroveren. Chomsky ontrafelt de werkelijke motieven achter de Amerikaanse invasies in Irak, het financieren van regeringen en de Derde Wereldoorlog tegen het terrorisme.

Over Noam Chomsky

Bezoek Chomsky's web site: http://www.chomsky.info

Norman Finkelstein & Andreas Von Bulow & Scott Ritter & Tim Web and Mark Thomas & Steven Jones

Norman Finkelstein gaat in op het IsraŽlisch-Palestijnse conflict. Finkelstein studeerde Politieke Wetenschappen aan de Universiteit in Princeton en schreef vijf boeken die in 40 landen verschenen. Andreas von Bulow, voormalig lid in het Duitse kabinet van Helmut Schmidt, zegt in een twee uur durend interview in de Alex Jones Show van GCN Radio Network, dat de aanval op de Twin Towers en het Pentagon door de CIA met hulp van Saoedi Arabie en Pakistan is georganiseerd. Gebouw nummer 7 was het commandocentrum dat later werd vernietigd. Volgens Scott Ritter liegt het Witte Huis omtrent zijn motieven om ten strijde te trekken tegen Irak. 'Er is geen reden toe, het internationale recht staat het niet toe en het is moreel onjuist.' Scott Ritter werkte in Irak tussen 1991 en 1998. De Engelse politieke dwarsliggers Tim Web en Mark Thomas vertellen over de handel in wapens.